Tuner Genius XL

De eerste SO2R-tuner op de amateurmarkt.

De Tuner Genius XL is een tuner die het hele gebied van 1,8 MHz tot 54 MHz kan tunen bij een SWR van maar liefst 10: 1.

De tuner kan een vermogen tot 2000W ICAS verwerken. De Tuner Genius XL is gebouwd volgens de commerciële normen van de “broadcastindustrie”.

Bedieningsgemak

Alle instellingen van de Tuner Genius XL kunnen worden bediend vanaf het front van de tuner. Maar ook met een Windows applicatie. Hierdoor is het mogelijk dat de tuner niet per se op uw bureau hoeft te worden geplaatst. Ook de zeer nauwkeurige HF-vermogen (PEP) en SWR-meters zijn zowel op het front als in de Windows-applicatie beschikbaar.
 

Volledig geïntegreerd

De Tuner Genius XL is volledig geïntegreerd met de Power Genius XL RF linear en ALLE HF-zendontvangers uit de FLEX-6000-serie.
Alle FlexRadio-producten maken gebruik van een standaard LAN-communicatieprotocol en met de gepubliceerde API kunt u zelfs uw eigen toepassingen voor uw tunerconfiguratie schrijven.
 
SO2R
Hoewel u uw Tuner Genius XL kunt gebruiken met elke moderne HF-radio die momenteel op de markt is, krijgt u in combinatie met een Power Genius XL SO2R en een FLEX-6600 of FLEX-6700 transceiver een volledig SO2R station (single operator, 2 radio). Inclusief ondersteuning voor multiFLEX ™ bediening. Contesten dus met lagere kosten en meer bedienings- en installatiegemak.
nu kopen
Naar de shop
1×3
In deze uitvoering is de antenne schakeling anders dan dat van de SO2R. Hier kunt u 3 antennes schakelen bij één antenne-ingang. Ook deze tuner kunt u  met elke moderne HF-radio gebruiken. Gecombineerd met een Power Genius XL SO2R en een FLEX-6600 of FLEX-6700 transceiver beschikt u echter over het neusje van de zalm. Inclusief ondersteuning voor multiFLEX ™ bediening.
nu kopen
Naar de shop